Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر از طراحی و ساخت پیشرفته‌ترین شبیه‌ساز پرواز بالگرد توسط شرکت دانش‌بنیان مستقر در این مرکز خبر داد.

محمد اصغری‌شیوایی در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا درباره فعالیت‌ها، دستاوردها و برنامه‌های پیش روی مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر اظهار کرد: سیمولاتور (شبيه‌ساز پرواز، سيستمی است كه برای تقليد (يا شبيه‌سازی) رفتار هواگردها به‌ويژه هواپيما ساخته می‌‌شود) پرواز بالگرد و هواپیمای جنگنده توسط شرکت دانش‌بنیان «پایا توسعه شریف» مستقر در این مرکز، طراحی و ساخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی توضیح داد: این شرکت دانش‌بنیان به‌عنوان شرکت پیشرو در زمینه ساخت شبیه‌سازهای پرواز در کشور موفق شد با حمایت مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری قرارداد ساخت پیشرفته‌ترین شبیه‌ساز پرواز بالگرد در کشور را به امضا برساند.

اصغری‌شیوایی افزود: این محصول دارای ویژگی‌های برجسته از قبیل استفاده از فناوری‌های نوین مانند پرده نمایش منحنی، سیستم حرکتی الکتریکی، سیستم نرم‌افزار یکپارچه تحت شبکه با کارایی بالا و قیمت مناسب در مقایسه با نمونه‌های جهانی آن است.

رئیس مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر بیان کرد: این شبیه‌ساز از نوع شبیه‌ساز کامل پرواز (Full Flight Simulator) و سیستم حرکتی آن از نوع الکتریکی بوده که اکنون شرکت‌های پیشرفته ساخت شبیه‌ساز دنیا از این فناوری استفاده می‌کنند.

تحول در صنعت شبیه‌سازی پروازها

وی اضافه کرد: این محصول در صنعت هوا و فضا، صنعت حمل ‌و نقل و صنعت گردشگری کاربرد دارد و مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان «پایا توسعه شریف» از اعضای هیئت علمی واحد اسلامشهر است. با ساخت این شبیه‌ساز تحولی اساسی در صنعت شبیه‌سازی پروازهای کشور ایجاد خواهد شد و کشور از لحاظ فناوری به سطح کشورهای پیشرفته نزدیک خواهد شد.

اصغری‌شیوایی درباره تعداد هسته‌ها، واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر به آنا گفت: دو  هسته فناور با عنوان‌های «یارا مدیکال طب» و «کارا گستر مد»، هفت واحد فناور با عنوان‌های «افق آب‌های عمیق رضوان»، «انرژی گستر فرهیختگان»، «برنا دانش سبز»، «تدبیر تأسیسات ساختمان مهرجو»، «فناور کامپوزیت سراج»، «فناور موج سراج» و «هوشمند الکترونیک سینا» و سه شرکت دانش‌بنیان با عنوان‌های «پایا توسعه شریف»، «پویا گستر آسمان» و «حساب رایان پارس» در این مرکز مستقر هستند.

وی با بیان اینکه ایجاد سرای نوآوری در دانشگاه و تکمیل ساخت دستگاه پرس هیدرولیک پخت تایر از مهم‌ترین برنامه‌های مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر است، عنوان کرد:‌ این مرکز با اخذ مجوز از سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی سال 1394 با عنوان مرکز رشد علوم محیطی و طراحی مهندسی فعالیت خود را آغاز کرد و با تشکیل شورای مرکز رشد، تهیه پوستر و تدوین برنامه عملیاتی راه‌اندازی شد.

تولید شیلد محافظ صورت و ماسک سه‌لایه تمام پرس

رئیس مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر با بیان این مطلب که تولید شیلد محافظ صورت و ماسک سه‌لایه تمام پرس توسط واحد فناور «برنا دانش سبز» مستقر در این مرکز ازجمله فعالیت‌های این مرکز در مبارز با کرونا بوده است، مطرح کرد:‌ با توجه به شرایط حاکم بر جامعه (ویروس کرونا و مشکلات اقتصادی)، مرکز رشد در حال برنامه‌ریزی برای تدوین برنامه‌های کاربردی و استفاده از همه ظرفیت‌های دانشگاه به‌ویژه اعضای هیئت علمی و کارمندان است.

انتهای پیام/4121/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: شبیه ساز پرواز مراکز رشد دانشگاه آزاد دانشگاه آزاد اسلامی اسلامشهر شرکت دانش بنیان پرواز بالگرد ساز پرواز شبیه ساز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۰۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش پروازهای فرودگاه شهدای خوی به ۳ روز در هفته

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، با اجرای این طرح‌ها در بخش‌های مختلف فرودگاه خوی ایمنی پرواز‌ها در آن ارتقایافت  و پرواز های این فرودگاه علاوه بر روزهای یکشنبه و پنج شنبه در روز دوشنبه نیز به تهران انجام می شود .

رئیس فرودگاه خوی در حاشیه بازدید فرماندار  و امام جمعه از روند اجرای این طرح‌ها گفت: طرح تکمیل زیر ساخت‌های فرودگاه خوی در ۵ بخش اجرا شد که چهار مورد آن در بخش ایمن سازی و یک مورد در بخش ناوبری بوده است.

  سلجوقی گفت: تجهیز سامانه روشنایی باند فرودگاه و توسعه و تجهیز بخش ناوبری فرودگاه از جمله طرح‌های تکمیل زیر ساخت این فرودگاه بودند که با صرف ۴۰ میلیارد تومان اعتبار به بهره برداری رسیدند.

وی افزود: احداث دیوار حفاظتی و محوطه سازی فرودگاه نیز با اعتباری بیش از ۴۰ میلیارد تومان دردستور کار قرار گرفته است

 رئیس فرودگاه خوی خاطر نشان کرد: بابهره برداری  ازسامانه روشنایی باند فرودگاه امکان فرود و پروازشبانه هواپیما‌ها در این فرودگاه نیر فراهم شده است.

 وی تصریح کرد :این فرودگاه فعلا ماهانه به بیش از ۵۰۰ نفر خدمات ارائه می‌کند  که درصورت افزایش پرواز‌های آن به ۴ روز این تعداد به دو برابر خواهد رسید.

علی نژاد فرماندار خوی هم گفت: با توجه به ظرفیت‌های بوجود آمده در پایانه زمینی رازی خوی تبدیل فرودگاه خوی به پایانه مسافری هوایی و حمل و نقل  هوایی کالا و افزایش پرواز‌های فرودگاه به ۴ روز در دستور کار شهرستان قرار دارد.

فرماندار و امام جمعه  خوی در این بازدید با اهدای لوح از تلاشهای رییس فرودگاه خوی در اجرای طرحهای  زیربنایی ر این فرودگاه تجلیل کردند.

فرودگاه خوی جزء ۲۱ فرودگاه فعال در شهرستان‌های کشوراست.

 

 

 

 

دیگر خبرها

  • افزایش پروازهای فرودگاه شهدای خوی به ۳ روز در هفته
  • حادثه تلخ برای جوان معلول ساروی که نخبه دانشگاه بود
  • پروازهای تهران به ایلام لغو شد
  • لغو پروازهای شرکت هواپیمایی ایران‌ ایر تهران - ایلام و بالعکس
  • لغو پروازهای شرکت هواپیمایی ایران‌ایر تهران-ایلام و بالعکس
  • بومی‌سازی دوربین های ضد انفجار برای صنعت دریایی در شرکت دانش‌ بنیان
  • مغز انسان شبیه‌سازی شد
  • مغز انسان به شکلی بی‌نظیر شبیه‌سازی شد
  • 3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک
  • بهره برداری از محل جدید اعزام و آماده سازی پروازهای هواپیمایی کیش