Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر این دانشگاه را به‌عنوان واحد پیشرو از سوی سازمان مرکزی در اجرای برنامه علمی «حاشیه‌نشینی» معرفی کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اسلامشهر، معصومه سهرابی در نخستین جلسه رؤسای شوراهای دانشی برنامه علمی حاشیه‌نشینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در سال 99 با اشاره به طراحی، تدوین و اجرای طرح منسجم برنامه‌های علمی در دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی به‌منظور کنترل استانداردهای آموزشی، جهت‌دهی پژوهشی، مسئله‌محورکردن پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی و نیز تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه، طرح منسجم برنامه‌های علمی را که نظامی هدفمند و بومی‌سازی شده در سطح آموزش‌عالی کشور بوده برای نخستین‌ بار طراحی و تدوین کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر این دانشگاه را به‌عنوان واحد پیشرو از سوی سازمان مرکزی در اجرای برنامه علمی «حاشیه‌نشینی» معرفی و  خاطرنشان کرد: «در این راستا و با توجه به ظرفیت‌های ویژه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر، برنامه علمی حاشیه‌نشینی، اسکان غیررسمی و بافت فرسوده به‌عنوان برنامه علمی واحد اسلامشهر تصویب و این واحد دانشگاهی به‌عنوان واحد پیشرو از سوی سازمان مرکزی برای اجرای این برنامه تعیین شد.»

عضو هیئت علمی واحد اسلامشهر و مجری برنامه علمی پژوهشی این واحد دانشگاهی نیز گزارشی تفصیلی از برنامه‌های علمی محول شده به واحد اسلامشهر ارائه و اهداف و زمینه‌های پژوهشی آن را بیان کرد.

ناصر عبادتی آیین‌نامه و دستورالعمل اجرایی را عنوان و با بهره‌گیری از نظرات رؤسای شوراهای دانشی، وظایف شوراها و کمیته علمی را ارائه کرد و به بحث و تبادل نظر در این زمینه پرداخت.

به گزارش آنا، نخستین جلسه رؤسای شوراهای دانشی برنامه علمی حاشیه‌نشینی در سال 99 با حضور فیروز کیومرثی، شهربانو ربیعی، آزاده اربابی، عباس عسگری، علی مختاری‌نهال و رامین شیخانی رؤسای شوراهای دانشی برنامه علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر به‌صورت برخط و با استفاده از سامانه دان برگزار و آیین‌نامه و دستورالعمل اجرایی بررسی، وظایف شوراها و کمیته علمی ارائه و به بحث گذاشته شد.

برگزای کارگاه پژوهشیار به‌صورت مجزا در هر دانشکده، ارتباط با سایر دانشگاه‌های مرتبط با نظام موضوعات پژوهشی حاشیه‌نشینی، برگزاری استارت‌آپ حاشیه‌نشینی با همکاری باشگاه پژوشگران جوان و نخبگان و تأکید بر تکمیل زمینه‌های پژوهشی توسط استادان و هدایت دانشجویان تحصیلات تکمیلی برای انتخاب موضوعات از برنامه علمی حاشیه‌نشینی و ... از مهم‌ترین مصوبات این جلسه بود.

انتهای پیام/4103/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر معاون پژوهش و فناوری سازمان مرکزی مجازی برخط دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برنامه علمی حاشیه نشینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۴۶۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ اصفهانی در بین پراستنادترین استادان دانشگاه آزاد اسلامی

از میان ۲۰ تن از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی، پنج نفر اصفهانی فعال در این دانشگاه در میان پراستتنادترین استادان معرفی شدند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، ارائه مقالات و تحقیقات علمی و پژوهشی از جمله فعالیت‌های استادان و دانشمندان فعال در مراکز دانشگاهی و آموزش عالی است که ذیل همین فعالیت‌ها استناد به مقالات و پژوهش‌های برتر علمی روز جهان از سوی استادان بعنوان یک شاخص شناخته می‌شود.

شاخصی که در کشورهای توسعه یافته و مدرن به نسبت دیگر کشورها بالاترین درصدها را نشان می دهد و کشورهایی از جمله آمریکا، چین، انگلستان، آلمان و استرالیا در این بین سرآمد پراستنادترین‌ها هستند.

در کشورمان نیز دانشگاه آزاد اسلامی نیز ۲۳ هزار عضو هیئت علمی وابسته و پیوسته فعالیت دارند، که با طرح ها و برنامه‌ریزی های مدیران این دانشگاه استادان در حمایت از اساتید فناور، زمینه ارتقا علمی و تحقیقاتی استادان، رشد ۹ برابری به نسبت چهاردهه اخیر رشد نشان می‌دهد.

استان اصفهان با داران بودن مراکز متعدد دانشگاهی، آموزشی و دانش بنیان از جمله مناطقی است که توانسته در بین پراستنادترین استادان جای گرفته و از میان ۲۰ استاد برتر پنج استاد پراستناد را به خود اختصاص دهد.

دکتر «داود طغرایی سمیرمی» از اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر اصفهان، با ۶۴۹ مقاله و ۲۳ هزار و ۷۶۲ استناد در میان همه استادان دانشگاه‌های آزاد کشور سرآمد است و در جایگاه اول این فهرست جای گرفته است.

دکتر مسعود افرند با ۲۲ هزار و ۴۳۵ استناد از دانشگاه نجف آباد، دکتر آرش کریمی پور با ۱۵ هزار و ۷۶۳ استناد از واحد دانشگاهی نجف آباد، دکتر علی‌رضا نظام زاده اژیه با ۱۲ هزار و ۶۹۱ استناد از دانشگاه شهرضا و دکتر حمیدرضا بخششی راد با شش هزار و ۷۵۶ استناد از دانشگاه آزاد نجف آباد چهار استاد دیگری هستند که نامشان در میان استادان پراستناد جای گرفته است.

سهم این پنج استاد در مجموع ۸۱ هزار و ۴۰۷ مورد استناد به مقالات آنها از سوی محققان و دانش پژوهان بوده است.

کد خبر 749594

دیگر خبرها

  • اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها محور اصلی تعلیم و تربیت اجتماعی هستند
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود
  • درآمدهای غیرشهریه‌ای در دانشگاه آزاد حرف نخست را می‌زند
  • درآمدهای غیرشهریه‌ای در دانشگاه آزاد حرف نخست را می‌زند/ کرمانشاه؛ مهد ادب و تمدن
  • برگزاری شش پیش‌همایش و دریافت ۳۰۰ مقاله علمی
  • کارگاه دوره‌ای سرمایه‌گذاری به سبک ساده با همکاری سازمان بورس کشور برگزار شد
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • رویداد علمی «خشتانه» چه هدفی دارد؟/از ساخت عناصر معماری در قالب کوچک تا ورکشاپ‌های تخصصی
  • اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی به کار خود پایان داد
  • ۵ اصفهانی در بین پراستنادترین استادان دانشگاه آزاد اسلامی